Upoznajte OrdyBee - Modul za odgojitelje


single-product

Kako OrdyBee olakšava rad odgojiteljima? Na puno načina. Digitalizirali smo i pojednostavili sve dijelove vašeg radnog dana - od evidencije dolazaka, preko bilježenja i praćenja djetetovog razvoja do komunikacije s roditeljima i svim članovima tima. A tu su još i mnoge sitne, ali bitne funkcionalnosti. Saznajte o njima u našem blogu!

Brza i jednostavna evidencija izostanaka


Klikom miša označite tko je došao - i zabilježite koja su djeca izostala i iz kojeg razloga. Ovaj jednostavan alat možete koristiti na računalu, tabletu ili svom pametnom telefonu.

Upisane bilješke će ostati zauvijek pohranjene, a pristupiti im mogu i svi drugi djelatnici kojima je pristup potreban - kuharice, zdravstvena služba, računovodstvo, logoped ili ravnatelj.

To je posebno zgodno kad imate više područnih objekata - OrdyBee premošćuje udaljenost i sve su informacije dostupne u realnom vremenu na svim vašim lokacijama.Kartoni djece - jednostavan unos bilješki, zapisa i datoteka


Praktičan digitalni karton djeteta omogućava praćenje razvoja, dnevnih aktivnosti, unos bilješki, ali i upload i spremanje dječjih radova i fotografija iz dnevnog života vrtića.
A za super-laku komunikaciju s roditeljima omogućili smo da svaka zabilješka automatski postane vidljiva roditelju kroz roditeljski portal.

Ova zgodna funkcionalnost omogućava vam da jednim potezom odradite dvije važne stvari - vodite stručnu evidenciju, ali i pružite roditelju uvid u djetetov dan, aktivnosti i razvoj.