Upoznajte OrdyBee - modul za ravnatelje i administraciju


single-product


Krovni modul OrdyBee aplikacije je namijenjen ravnateljima i administraciji. Omogućava uvid u sve procese, delegiranje i nadzor.


Krovni modul OrdyBee aplikacije je namijenjen ravnateljima i administraciji. Omogućava uvid u sve procese, jednostavno delegiranje i nadzor.


Osim modula za ravnatelja moguće je formirati zasebne module za tajništvo, računovodstvo, ekonomat ili čak ponuditi direktan uvid vlasniku ili osnivaču u odabrane podatke i izvještaje.

Detalje funkcionalnosti modula za ravnatelje i administraciju pročitajte u našem blogu.Upravljačka ploča - pregled odabranih podataka na jednom mjestu
Prilikom postavljanja aplikacije svaki ravnatelj može odabrati koje podatke će imati na upravljačkoj ploči. Osim što u tren oka možete vidjeti najvažnije podatke koji vas zanimaju, s upravljačke ploče prečicom možete pristupiti željenim funkcionalnostima.


Uštedite vrijeme i držite fokus na bitnom s lakoćom.
Praktični i jednostavni e-upisiOrdyBee omogućava jednostavan proces predavanja dokumenata za upis putem sučelja za roditelje, ali i vrlo jednostavnu i intuitivnu obradu zahtjeva.Uz automatski postavljenu listu za bodovanje i automatsko generiranje ugovora, rješenja i drugih dokumenata, koje sustav automatski šalje na email roditelju, štedi se enormna količina vremena. A sustav će uredno složiti sve dokumente i osigurati praktičan uvid u podatke svakog djeteta i povući kontakte roditelja u komunikacijski modul OrdyBee Talky.


Ušteda vremena bit će vidljiva ne samo na samom procesu upisa, nego i kroz mogućnost povlačenja svih podataka gdjegod su potrebni. Nema potrebe više puta unositi istu informaciju, ili “ganjati” roditelje za kontakte i druge podatke. Sve je tu!
Pročitajte detalje o modulu OrdyBee za e-upise i obradu zahtjeva.
Evidencija dolazaka
Sustav omogućava jednostavno praćenje dolazaka i odlazaka zaposlenika, što olakšava rad računovodstvu. Evidenciju je moguće voditi ručno ili automatizirati putem kartica za prijavu ili unosom pina zaposlenika u sustav prilikom dolaska.Predlošci dokumenata - automatizirana izrada i slanjeU sustav možete unijeti predloške svih dokumenata, primjerice ugovora ili rješenja o upisu. Prilikom upisa ugovor se generira automatskim povlačenjem predloška koji se klikom miša može poslati na email ili roditeljski portal. Sustav sam unosi podatke o djetetu koje povlači iz predanog zahtjeva.

Dnevnici
Ravnatelj može imati uvid u dnevnike svih zaposlenika - pedagoga, psihologa, logopeda i odgajatelja.

Uz kartone je moguće postaviti i kalendare na kojima se lako vidi termine individualnih sati s djecom, rezervirane termine ili termine posvećene administrativnim i drugim poslovima.

To omogućava vrlo jednostavnu procjenu opterećenosti svakog zaposlenika i bolje upravljanje raspoloživim vremenom tima.

Preciznom analizom i izvještajima o zauzetosti tima može se osnivaču lako argumentirati potreba za dodatnim zaposlenicima ili vanjskim suradnicima.

Više informacija o kartonima i pronađite u blogovima o modulima za stručne suradnike i odgojitelje.
Djeca i skupine - sve liste i evidencije možete pogledati na klik mišaSkupine djece, zahtjevi, upisne grupe, rang liste i svi dokumenti polaznika uvijek su dostupni i logično složeni u aplikaciji.

Sve je pregledno, jednostavno organizirano i svima lako dostupno, a izmjene je moguće vrlo lako napraviti i iz ravnateljske aplikacije.
Postavljene vrste programa vezane su uz smještanje djece u pojedine grupe, kao i pripremu obračuna za izradu računa roditeljima.