Upoznajte OrdyBee - modul za online upise


single-product

OrdyBee uz cjelokupnu digitalizaciju rada odgajatelja, uprave, zdravstvene službe i stručnih suradnika omogućava i vrlo jednostavne e-upise.

Roditelj može brzo i jednostavno online predati zahtjev za upis, a djelatnici vrtića mogu u bilo koje vrijeme provjeriti i obraditi zahtjeve, a zatim automatski generirati potrebne dokumente i ugovor i zatim klikom miša upisati dijete. Sustav automatski povlači sve podatke djeteta i smješta ih u kartone, evidencije i potrebne liste.


Ovaj blog pokazat će vam sve funkcionalnosti OrdyBee e-upisa.



E-upisi iz perspektive roditelja







Roditelji mogu vrlo jednostavno i u nekoliko jednostavnih koraka predati zahtjev za upis i uploadati sve potrebne dokumente preko linka na OrdyBee upisni sustav koji lako možete postaviti na Vašu web stranicu ili poslati putem emaila zainteresiranim roditeljima.









Čim je roditelj predao svoj zahtjev za upis, on će se pojaviti u sučelju aplikacije i osobe zadužene za upis odmah će vidjeti novi zahtjev. Odmah se može pristupiti obradi zahtjeva.






Dokumenti polaznika



Klikom na ikonicu vidjet ćete sve predane dokumente djeteta i sve potrebne podatke. Možete ručno označiti predanu dokumentaciju ili dodati dokumente koji su predani u fizičkom ili drugom obliku.







Uvijek imate pristup predanim dokumentima, a svi podaci o novim polaznicima su trajno i sigurno pohranjeni u aplikaciji.



Bodovanje zahtjeva






Prema unaprijed unesenim kriterijima vašeg vrtića jednostavno ćete bodovati svaki zahtjev.




Automatsko stvaranje rang lista







OrdyBee će sam zbrojiti i automatski izraditi rang liste. Svaku rang listu možete automatski poslati i roditelju putem emaila ili OrdyBee Talky i povežite se s njima na najsigurniji način jednim klikom miša.




Dostupne grupe i upisane skupine








Prilikom postavljanja aplikacije OrdyBee unijet ćete upisne grupe svog vrtića i zatim prilikom upisa jednostavno upisati djecu klikom miša u svaku od njih.














Osim upisnih grupa, u OrdyBee ćete lako unijeti i svoje skupine, te dodjeljivati svakom djetetu njegovu skupinu. Sustav sam brine o evidencijama i omogućava jednostavan pristup svim informacijama o upisnim grupama, skupinama i pojedinom djetetu.








Svaka skupina definirana je nazivom i školskom godinom.


Zahvaljujući OrdyBee, na jednom mjestu su podaci o djeci zajedno s podacima njihovih roditelja, a s vremenom će tamo biti i zapisi odgojitelja, zdravstvenog djelatnika i stručnih suradnika.


Kako funkcionira digitalizirani vrtić u cijelosti, pročitajte u ovom blogu. Pročitajte i kako OrdyBee olakšava rad odgojiteljima, stručnim suradnicima, zdravstvenoj službi. I na kraju, sigurno vas zanima naše cjelovito rješenje za komunikaciju u timu i s roditeljima putem integriranog roditeljskog portala.



Tu smo za vas - javite nam se na email info@ordybee.com i pomoći ćemo vam da i vaši upisi i cjelokupno poslovanje bude brže, lakše i jednostavnije za svih - roditelje i sve vaše djelatnike.









crafted by Dikobraz