Komunikacija bez nesporazuma i pouzdano delegiranje u vrtiću


single-product

Čuju li svi vaši roditelji i zaposlenici sve što trebaju čuti - na vrijeme i kako treba?

Ako tome nije tako, velika je šansa da ne koristite adekvatna alate. Jer, komunikacija u vrtiću nije nimalo jednostavna. Vrtić dnevno izmjenjuje desetke ili stotine različitih tipova poruka s roditeljima i među djelatnicima.


Mnogi vrtići kombiniraju više alata - email, usmeni prijenos poruka, oglasnu ploču, WhatsApp, Viber, sms. Poruke se zato lako zagube ili prekasno vide. A nerijetko gubite vrijeme slanjem jedne te iste poruke kroz više kanala.

Rješenje?


Prilagođen alat koji pojednostavljuje slanje poruka i svu komunikaciju - grupnu, individualnu, s roditeljima i među djelatnicima - čuva i podržava na jednom mjestu.

Delegiranje, planiranje, dogovori i razmjena informacija su lakši kad imate adekvatan alat, kreiran specijalno za vrtiće i podešen za vaš tim, skupine i roditelje.

Upoznajte OrdyBee Talky - spretan, pametan i jednostavan komunikator koji štedi sate i sate vašeg vremena, a istodobno osigurava da svi uvijek sve čuju - kako treba i na vrijeme. OrdyBee je cjelokupna aplikacija koja pokriva sve vaše poslovne procese - od upisa do odlaska u školu - OrdyBee Talky je integriran sustav za komunikaciju koji povezuje sve djelatnike, službe i roditelje kroz pametan sustav poruka i roditeljski portal, digitalnu oglasnu ploču.

Velika vrijednost OrdyBee Talky modula je povezanost svih djelatnika, kartona, evidencija, lista i popisa - pa nije potrebno podatke i informacije, kontakte ili poruke kopirati ili prepisivati - sve je tu i lako se šalje ili dijeli. Dapače - prema vašim potrebama možemo postaviti da se neke informacije i automatski postavljaju na roditeljski portal, poput jelovnika. Na primjer, čim je jelovnik sastavljen, aplikacija ga sama u dogovoreno vrijeme diže na web stranicu ili portal. Ili čim stručni suradnik unese zabilješku o radu s djetetom, roditelj to može odmah vidjeti na svom portalu.


OrdyBee omogućava lakšu komunikaciju s roditeljima




Svi podaci i kontakti unose se samo jednom - prilikom upisa


Čim je dijete upisano u vrtić, OrdyBee Talky povlači djetetove podatke i roditeljske kontakte. Odgojitelj ne mora trošiti vrijeme zapisujući podatke, izrađivati grupe na WhatsApp ili Viber platformi ili u emailu. Sve je tu - na klik miša. Ravnatelj, tajnica, odgojitelj, stručni suradnik - svatko može jednostavno pronaći podatke i poslati poruku ako je potrebno. U sustavu su i svi važni podaci o djetetu, ali i npr. roditeljevo radno vrijeme.


Kontakti su na dohvat ruke odgojiteljima i stručnim suradnicima



Svi stručni suradnici direktno iz kartona mogu roditelju automatski ili klikom miša poslati informaciju o odrađenim vježbama, djetetovu napretku ili opservaciji. Mogu, naravno, i slati klasične poruke ako je potrebno.





Tri razine komunikacije








Neke poruke namijenjene su cijelom vrtiću, neke odgojnoj skupini, a neke individualnom roditelju. OrdyBee talky jednostavno vam omogućava da klikom miša odaberete primatelja i pošaljete obavijesti, zahtjeve, odluke ili informacije.

Svaka od tih poruka ima svoje mjesto na roditeljskom portalu - digitalnoj oglasnoj ploči gdje su roditelju sve informacije odmah lako dostupne.


Možete slati i slike, pdf dokumente i sve druge vrste dokumenata






Ako želite poslati fotografije djece, njihovih radova, materijale za rad kod kuće - OrdyBee i to omogućava. Princip je isti kao i u emailu - dodajte privitak klikom miša - i pošaljite.



Jednostavne online ankete






OrdyBee Talky omogućava vam da kreirate upitnik ili anketu i jednim klikom je pošaljete roditeljima.

Digitalne ankete donose ogromnu uštedu vremena uz brže i preciznije rezultate!



Sigurnost i GDPR usklađenost



Postavke OrdyBee Talky sustava omogućavaju da pristup podacima, kontaktima ili drugim sadržajima imaju samo ovlaštene osobe i odabrani primatelji.

A cijeli je sustav izgrađen u skladu sa svim GDPR odredbama, tako da ste i pravno sigurni u svakom aspektu svojih komunikacija.



Trajno čuvanje poruka



OrdyBee čuva svu komunikaciju na jednom mjestu. U slučaju potrebe - nadzora ili konflikta - lako je moguće provjeriti što se dogodilo ili izlistati spornu komunikaciju.




OrdyBee omogućava nepogrešivo delegiranje, jednostavno dogovaranje i pravovremeno informiranje unutar vrtićkog tima




OrdyBee je komandna ploča cijelog vašeg vrtića - za vas i sve zaposlenike.


Delegiranje ja lako s OrdyBee


Znate kako kažu - podrazumijevanje je nerazumijevanje - dobra komunikacija, dostupna uvijek i svima - sprečava nesporazume, konflikte i bespotreban gubitak energije na ponavljanja.

Recite jednom - kroz OrdyBee Talky - i budite sigurni da će svi čuti, vidjeti i znati sve što treba.

Na jednom mjestu, u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg uređaja svatko može provjeriti sve što treba napraviti i sve što je potrebno znati.


A i lakše je slati poruke jer aplikacija ima sve kontakte i pruža izbor slanja na tri razine (svi, pojedine grupe zaposlenika, individualna osoba) klikom miša.







Sigurnost na prvom mjestu



Sva vrtićka komunikacija odvija se u zaštićenom i sigurnom ambijentu, bez opasnosti od curenja informacija ili neovlaštenog pristupa trećih strana. Odgojitelji unutar OrdyBee mogu imati svoju privatnu grupu, kao i svi drugi članovi tima.

I važno je da sve imate na jednom mjestu - bez razasutih poruka u mailovima, sms porukama, WhatsApp razgovorima. Tako je informacije i poruke lakše pronaći.



Razmjena podataka i jasnoća radnih zadataka



Odgojitelj i stručni suradnici lako izmjenjuju podatke preko djetetovog kartona - i poruka ukoliko je to potrebno. Lako se mogu uskladiti i koordinirano pomoći djetetu nadvladati poteškoće.







Odgojiteljski karton - pratite razvoj djeteta i isprintajte ga na kraju godine






Jednostavnim unosom bilješki i fotografija lako je pratiti djetetov razvoj - i na kraju godine ga isprintati za roditelje i poslati ili spremiti u evidenciju vrtića.

A ako odgojitelj želi - može u bilo kojem trenutku jednim klikom miša iz kartona poslati fotografiju ili zabilješku roditelju.

Vrijeme je u vrtiću dragocjeno. Zato ga OrdyBee štedi, pojednostavljujući sve procese.



Ankete i za vaš tim







Ako razmišljate o novom projektu, ali niste sigurni što zaposlenici misle o tome - saznajte pomoću upitnika.

Kreirajte upitnik i jednim klikom ga pošaljite. U vrlo kratkom vremenu precizno ćete osjetiti puls svog tima i moći donijeti ispravnu odluku.


Kalendar & adresar



Kako biste u svakom trenutku znali sve događaje u vrtiću i lako mogli kontaktirati osobu koju trebate, sve je u aplikaciji - provjerite, obavijestite, podijelite informaciju.





Tu smo za vas. Pišite nam na info@ordybee.com ili nas nazovite na broj telefona 099 504 7169. U samo par dana lako ćemo prebaciti sve vaše podatke u OrdyBee i pomoći vam da postanete digitalno transformiran vrtić.



crafted by Dikobraz