Kako izgleda digitalizirani vrtić


single-product

Vaš tim u digitalnom formatu


OrdyBee vam omogućava da za svakog djelatnika napravite zaseban profil, dodijelite ovlaštenja i  tako omogućite da vaši odgojitelji, psiholozi, logopedi, tajnica ili kuharica imaju sve što ima treba da svoj posao vode jednostavnije i brže. A osim unaprijed definiranih profila, možemo dodati i razne druge uloge - prema potrebama vašeg vrtića.

A ako pedagoginja ili odgojiteljica postane ravnateljica - lako se promijene postavke tako da sačuvate sve svoje podatke, pa osoba dobije dodatne ovlasti, bez da izgubi svoje poruke, zapise i druge materijale.





Istodobno, podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa - svatko može vidjeti samo onaj dio koji je unutar njegovog opisa posla.



Brže i lakše obavljanje svakodnevnih dužnosti za sve djelatnike



Digitalizacija donosi velike uštede vremena i pojednostavljeni svakodnevnog rada jer se podaci samo jednom unose - a svi ih u okvirima svojih ovlasti mogu koristiti.

Uz velike i bitne uštede vremena i truda, tu je i nepregledni niz sitnih ušteda vremena koje u užurbanom tempu vrtićkog života puno znače. Naši korisnici štede sate i sate rada prelaskom na OrdyBee aplikaciju.

Odgajatelj može voditi evidenciju dolazaka na svom pametnom telefonu - jednostavnim klikom:







Zdravstvena služba također štedi se puno vremena i truda digitalnim unosom - ili brzom i efikasnom pretragom kartona u aplikaciji.

Na primjer, unos 5u1 ili 6u1 cjepiva napravi se jednim klikom - izborom datuma - sve ostale rubrike - ispunit će se same.







Klik:






Zapis ostaje trajno pohranjen, kao i svi drugi zapisi zdravstvene službe. Pozovite karton klikom miša - kadgod su vam potrebni podaci koji su zavedeni u njemu.






Logoped, psiholog, rehabilitator i pedagog lako će unositi sve zabilješke, mišljenja i zapise u karton djeteta.








Karton je moguće lako skinuti u pdf formatu i isprintati.

Odgajatelji lakše nego ikad prije mogu dodavati razne vrste bilježaka i tako sustavno pratiti djetetov razvoj.









Ravnatelj vrtića u svakom trenutku ima uvid u sve kartone, i sve aktivnosti koje stručni tim i odgajatelj provode sa svakim pojedinim djetetom.

Unosom prezimena djeteta lako se može pronaći svako pojedino dijete u manje od sekunde:







I sve možete vidjeti na jednom mjestu - sve djetetove kartone, izostanke, bilješke i antropološka mjerenja. I u slučaju potrebe lako prirediti dokumentaciju za bilo koju vrstu nadzora. Doslovce klikom miša.



Automatsko vođenje evidencije dolazaka djelatnika



Evidenciju dolazaka djelatnika možete unositi prijavom djelatnika u sustav - a možemo vam na OrdyBee dodati i sustav za automatsku evidenciju karticom.

Kad smo već toga, možemo vam to osigurati i za djecu - posebnom narukvicom ili karticom dijete se evidentira po ulasku u ustanovu automatski, štedeći još više vremena i energije odgojiteljima.








Kuhinja će lakše planirati svoje obroke, a brža i lakša evidencija izostanaka bitno olakšati i ubrzati izračun potrebnih obroka. Povrh toga, klikom miša možete jelovnik poslati na web stranicu ili roditeljski portal.








Povezanost dobrom komunikacijskom platformom znači i lakši i ugodniji rad



OrdyBee komunikacijska platforma omogućava vam da bez administratora ili dodatnog plaćanja za postavljanja email sustava imate kvalitetan sustav izmjene poruka unutar organizacije i s roditeljima, usklađen uz sve zahtjeve GDPR uredbe.

Svi kontakti su u sustavu, a možete ih selektirati prema zanimanjima, skupinama ili pojedincima.







Zahvaljujući OrdyBee roditeljskom portalu, svi će dobiti pravovremene informacije koje su im uvijek pred očima kao na nekoj digitalnoj oglasnoj ploči. Svaki će roditelj vidjeti poruke namijenjene svim roditeljima, roditeljima njegove odgojne skupine, ili privatne poruke u vezi njegovog djeteta.








Podaci se čuvaju u aplikaciji - u slučaju odlaska odgajatelja nećete izgubiti prijepisku s roditeljima. Za svaki slučaj - sve je pohranjeno, sigurno i uvijek dostupno.

Korištenje WhatsApp ili Viber grupa može stvoriti niz nepotrebnih problema za vrtić, a mnoge postavke korištenja nisu usklađene s propisima. Zato je bolje komunikaciju voditi na siguran način - preko OrdyBee aplikacije.



Praktični načini upotrebe OrdyBee komunikacijske platforme



Recimo da se logopedinja sprema na porodiljni - slanjem poruka na radno mjesto “logoped” ona može prenijeti sve važne podatke, informacije ili detalje o poslu koje treba znati - čak i dok još ne znate tko će biti nova logopedinja. Kroz period od par mjeseci ili tjedana, logopedinja može ostaviti prilično dobru bazu za rad svojoj kolegici.

Nova će logopedinja dobiti pristup aplikaciji - i na najjednostavniji mogući način dobiti sve poruke svoje kolegice. OrdyBee čini stvari glatkima i olakšava sve, od svakodnevnog rada, do uvođenja novih zaposlenika.

Uz uvid u sve kartone djece i pregledne bilješke, i ove će poruke dobro doći za sve one sitne napomene koje moramo prenijeti, a za koje je često premalo vremena tijekom same predaje posla. Imati sve na jednom mjestu jako olakšava posao. A moći surađivati putem aplikacije bez beskrajnih mailova ili traženja po sobama ili uredima oslobađa puno vremena i energije za rad.

A isto je s odgajateljima, kuharima i svim drugim djelatnicima. Posao je lakši kad su informacije lako dostupne - i lako ih je predati u slučaju porodiljnih dopusta, bolovanja ili dolaska novih zaposlenika.

Odgojitelji preko ovog komunikatora imaju svoju privatnu grupu gdje mogu izmjenjivati informacije, ideje, dogovarati se i timski surađivati. Za razliku od Facebook grupa ili sličnih platformi, OrdyBee je privatna, sigurna i GDPR usklađena platforma koja čuva interes vašeg vrtića.


OrdyBee ima još puno funkcionalnosti, prilagođenih svakom pojedinom vrtiću. Pisat ćemo o njima u sljedećim blogovima.

Nadamo se da smo ovim blogom uspješno prikazali barem dio prednosti vođenja digitaliziranog vrtića. Ako imate pitanja za naš tim - tu smo za vas. Javite se na email info@ordybee.com ili nas nazovite na broj telefona 099 504 7139


crafted by Dikobraz