Obrada zahtjeva za upis u vrtić - brže i lakše uz OrdyBee


single-product

OrdyBee uz funkcionalnosti za odgajatelje, stručne suradnike i upravu vrtića omogućava i vrlo jednostavne e-upise. U ovom blogu pokazat ćemo vam kako u samo četiri koraka i nekoliko klikova mišem možete obraditi zahtjeve i odmah generirati i poslati ugovor roditelju na potpis.


U glavnom izborniku s lijeve strane vaše aplikacije odaberite opciju “Djeca” i nakon toga opciju “Zahtjevi”.

Zahtjeve možete  rješavati redom, filtrirati abecednim redom ili preko pretražnika pronaći konkretno dijete.


Provjerite i potvrdite predanu dokumentaciju jednim klikom miša.
OrdyBee vam omogućava da prema unaprijed unešenim kriterijima brzo i jednostavno bodujete svaki zahtjev.


Aplikacija sama zbraja i automatski izrađuje rang-liste koje možete klikom miša poslati roditelju putem emaila.


A sve ovo možete odraditi i putem svog pametnog telefona - s bilo koje lokacije gdje imate pristup internetskoj vezi.


Nakon obrade, klikom miša automatski ćete izraditi Rješenje, Odluku ili Ugovor koje odmah možete poslati roditelju - direktno odavde.


Uz  OrdyBee aplikaciju je cijeli proces obrade zahtjeva jednostavan i brz, a svi su podaci sigurno i trajno pohranjeni u aplikaciji. Možete im pristupiti kad god želite - čak i nakon što ih odložite u digitalnu arhivu.Nakon upisa OrdyBee vam i dalje pomaže - digitalni kartoni, ankete, komunikacija s roditeljima - sve to ima OrdyBee


Čim je dijete upisano, klikom miša možete jednostavno dijete smjestiti u njegovu odgojnu skupinu. Odgajatelj će u svojem sučelju odmah vidjeti informaciju o primljenom djetetu, a stručni će suradnici vidjeti ima li dijete potrebe za logopedom, psihologom ili rehabilitatorom. Tako će stručni suradnici brže i lakše isplanirati svoj rad s njima.

OrdyBee tim vam uvijek stoji na raspolaganju  - slobodno nas kontaktirajte ako imate pitanja u vezi aplikacije ili digitalizacije vrtića općenito.

Možete nam se javiti  na email info@ordybee.com, broj telefona 091 562 41 83 ili nas posjetite na Facebook stranici OrdyBee.


crafted by Dikobraz