OrdyBee - besplatan unos podataka i sustavna IT podrška


single-product

Želite prijeći na online upise i digitalizirano upravljanje vrtićem, ali se bojite da će sve to uzeti previše vremena? Brine vas unos podataka, postavljanje aplikacije, edukacija djelatnika? Ne morate sve to sami! Tim OrdyBee će sve to odraditi za vas - besplatno.

Mi ćemo osposobiti aplikaciju u par dana, prenijeti sve vaše podatke i postaviti online upise i sve druge funkcionalnosti aplikacije. U samo nekoliko dana vaša aplikacija može biti osposobljena za rad - a vi spremni za online upise, digitalno vođenje svih kartona djece - i opremljeni sofisticiranim portalom za komunikaciju s roditeljima.

Možete se osloniti na našu korisničku podršku koja će svakim danom 8-20 sati odgovoriti na sva pitanja i pomoći ako nešto “zapne”.

Tu smo i za sve druge IT potrebe vašeg vrtića. Možemo vam izraditi web stranicu posebno prilagođenu vrtićima i povezati je uz OrdyBee, roditeljski portal, online upise. Rado ćemo vam otvoriti i postaviti službene emailove na vašoj domeni ili integrirati, spojiti, povezati aplikacije i sustave koje koristite. Digitalizacija je najbolja kad se vrši cjelovito.

A za najfuturističkije vrtiće među vama, mi vam možemo ponuditi i automatizirano mjerenje temperature na ulazu uz korištenje narukvica (kartica ili privjesaka) za djecu koje same registriraju dolazak djece. Bez da itko dodatno stoji na vratima ili mjeri temperaturu možete biti sigurni da su sva djca u vrtiću zdrava.

Doduše, o tome ne pričamo puno jer moramo korak po korak. Digitalizacija vrtića ima puno koraka. I olakšava posao svima, ostavljaući prostora za kreativnost, zadovoljstvo djelatnika, roditelja i uprave.

A prvi korak počinje jednostavnim emailom na info@ordybee.com.

Saslušat ćemo vaše potrebe, prilagoditi aplikaciju vašem poslovanju, unijeti podatke, educirati djelatnike - i za par dana možete biti potpuno digitaliziran vrtić. Puno je jednostavnije nego što mislite, a odmah ćete zapaziti uštedu vremena i energije svih djelatnika.A uz sustavno korištenje svih funkcionalnosti aplikacije, uštedjet ćete i novac.

Trebate više podataka o aplikaciji kako biste je mogli predstaviti suradnicima ili nadzornom odboru? Preuzmite brošuru ovdje.

crafted by Dikobraz