Može li papirologija otjerati odgojitelja?


single-product

Istraživanja otkrivaju kako su razlozi odlaska iz odgajateljske struke ili promjene vrtića obično vezani uz niske plaće, visoku razina stresa, manjak poštovanja i ogroman obim administrativnih poslova.


Vrtići ne mogu utjecati na plaće odgajatelja, kao niti na činjenicu da odgajatelji doista nose ogromnu odgovornost, ali nešto ipak možete - smanjiti količinu papirologije korištenjem OrdyBee aplikacije.


Manje papira znači više vremena, energije i životnog zadovoljstva.


Odgajatelji i stručni suradnici koji vole svoj posao žele se prije svega baviti - djecom. Ako ih rasteretite suvišnih administrativnih poslova, biti će sretniji i zadovoljniji. I više će pažnje i radosti dati djeci.


A tada je i manja šansa da ćete se neprestalno baviti zapošljavanjima i uvođenjima novih kolega. Uhodan tim znači puno upravi vrtića, a još više znači roditeljima i djeci.


Zadržite svoje zaposlenike na najjednostavniji mogući način - upregnite OrdyBee da pazi na sve administrativne poslove, papire, izvještaje i evidencije. Oslobodite ljude da daju najbolje od sebe djeci, roditeljima i kolegama. 


Fotografija; amranAydinov, www.freepik.com

crafted by Dikobraz