7 razloga zašto digitalizirati upravljanje vašim vrtićem


single-product

Uz jednostavnost, uštedu vremena i preglednost podataka, korištenje aplikacije za upravljanje vrtićem donosi vam niz benefita vezanih uz kvalitetu odgojno-obrazovang rada, zadovoljstvo zaposlenika i bolje poslovanje vrtića.


Smisao digitalizacije je pojednostaviti procese, spriječiti višestruko unošenje uvijek istih informacija i uštedjeti puno vremena. Dobro postavljena digitalizacija mijenja organizaciju na bolje u svim njezinim segmentima. Dok su neke promjene očite, i očekivane, druge su logična posljedica i dodatni bonus.


  1. Manje stresa znači zadovoljnije zaposlenike 


Rasterećenje od administrativnih poslova skida ogromno breme s ljudi, oslobađa vrijeme, energiju i kreativnost. A sa zadovoljnim i mirnim ljudima lakše je raditi, rjeđe mijenjaju posao i bolje obavljaju svoje zadatke.


Na kraju će najveći benefit uvođenja softvera u vrtić osjetiti - djeca. Jer će odgojitelji i stručni suradnici imati više vremena, strpljenja i kreativnosti za njih. A kad su djeca zadovoljna, zadovoljni su i roditelji, djelatnici i cjelokupna zajednica.



  1. Digitalno vođenje vrtića je ekološki prihvatljivije


Nema potrebe trošiti goleme količine papira i tinte za printanje. Čuvajte dokumente u aplikaciji i printajte po potrebi. Tako čuvamo šume, a i manje zagađujemo prirodu proizvodnjom i transportom tinte i bespotrebnih papira. A to je važnije nego ikad prije jer moramo očuvati Planet za generacije koje dolaze.



  1. Komunikacija s roditeljima je bolja i manje je mogućnosti za nesporazume


Roditeljski portal omogućava jednostavnu komunikaciju na razini vrtića, skupine i pojedinog djeteta, a možete ga koristiti i za objavljivanje informacija, korisnih savjeta, dokumenata, obrazaca ili uputa roditeljima kako savladati odgojne izazove ili pripremiti djecu za vrtić. 


Možete sinkronizirati portal s web stranicom, pa tako dodati još jedan način komunikacije. Ili odabrati da sve poruke roditeljima jednostavno, uz par klikova mišem, šaljete roditeljima na mail.


Odgajatelji mogu slati unaprijed pripremljene tekstove, koristiti obrasce iz sustava - uz OrdyBee puno je načina kako rasteretiti ljude i olakšati komunikaciju.


  1. Izrada analiza i izvještaja nikad nije bila jednostavnija


Ako želite imati uvid u poslovanje vrtića, ili želite predati izvještaj osnivaču ili nekoj drugoj ustanovi, to možete to učiniti jako jednostavno, uz par klikova mišem. 


  1. Digitalni karton djeteta osigurava boju skrb i suradnju stručnih suradnika


Digitalni karton djeteta omogućava logopedu, psihologu, pedagogu i odgajatelju da surađuju, prate napredak i sinkroniziraju svoj rad s kolegama. U aplikaciji je moguće planirati raspored rada s djetetom, uskladiti ga s kolegama, aktivnostima odgajatelja i vrtića u cijelosti.


A nakon što dijete napušta vrtić, možete isprintati karton i tako pokazati visok profesionalni nivo rada u vašoj ustanovi.


  1. Digitalna arhiva ne zauzima prostor, otporna je na elementarne nepogode i lakše se koristi


Papirnate arhive zauzimaju puno mjesta, skupljaju prašinu, a možete ih izgubiti zbog vlage, požara ili u drugim nesretnim okolnostima. Povrh toga, kao što znate, pronaći nešto u papirnatoj arhivi nije uvijek jednostavno, a ni brzo. 


Digitalna arhiva ne zauzima prostor - pa ćete imati više mjesta za pametnije stvari. Pristup podacima je jednostavan i brz. A digitalnu arhivu nikakve nepogode ne mogu uništiti. Vaši podaci višestruko su osigurani u našoj aplikaciji i možete se potpuno osloniti na nas. 



  1. Pregled nam svim podacima omogućava vam da štedite novac


U vrtiću je uvijek dobro prišparati nešto novca i uložiti u novu opremu, igračke ili edukaciju zaposlenika. Vođenjem svih procesa u aplikaciji omogućavate si da sve podatke imate na jednom mjestu. Tako možete izraditi izvještaje, usporediti podatke, napraviti brze analize i vidjeti gdje možete uštedjeti, ili bolje organizirati posao i tako postići bolje rezultate.



Digitalizacija vrtića znači uštedu radnih sati, novca, energije za sve zaposlenike vrtića. Pridružite se digitaliziranim vrtićima i oslobodite potencijale svojih djelatnika kako bi djeci kod vas bilo još bolje.


Fotografija: rawpixel.com www.freepik.com

crafted by Dikobraz