Digitalizacija vrtića znači više vremena za stvarno važne stvari


single-product

Zamislite vrtić u kojem su sve informacije o djeci, zaposlenicima, skupinama, jelovnicima i svim poslovnim procesima u jednoj aplikaciji, komunikacija sa zaposlenicima i roditeljima jednostavna i brza, a sve popise, izvještaje i analize možete napraviti doslovce klikom miša.


Zamislite i kvalitetu rada stručne službe kad su svi podaci o djetetu odmah dostupni svim stručnim suradnicima u tren oka, s bilo kojeg uređaja i lokacije.


Trebate izvještaje i analize? Nema problema. Kliknite, i sve je spremno za ispis. Čak i na formulare - sve je prilagođeno, isprogramirano i spremno da vam uštedi vrijeme.




Tako izgleda digitalizirani vrtić uz korištenje naše aplikacije OrdyBee.



Pametni softveri mogu učiniti život jednostavnijim na puno razina


Možda morate koristiti softvere osnivača - koji nisu uvijek najjednostavniji za korištenje? Naš softver sinkronizirat će se s njima - i automatski slati podatke u softver, koji će dalje komunicirati prema osnivaču ili drugim institucijama. Svime možete upravljati jednostavno, s jednog mjesta. 


Ako želite i trebate suradnju svojih zaposlenika u nekom segmentu posla, jednostavno ćete ih dodati u aplikaciju, dodijeliti im potrebne ovlasti, i omogućiti da vide sve što je potrebno napraviti direktno u sustavu. Beskonačni mailovi ili prekidanje odgojno-obrazovnih procesa radi usmene predaje informacija doista nisu potrebni. 


K tome, aplikaciji se može pristupiti s mobitela, računala, tableta - bilo kojeg, od bilo gdje - kad god je potrebno. 




I na kraju - zamislite online upise. Nakon što roditelj (ili djelatnik vrtića) unese podatke o djetetu - to je to, podaci su u sustavu i sad možete njima upravljati i pozivati ih kad god vam trebaju. 


Sustav sam radi rang-liste temeljem bodova koje ste dali svakom djetetu, i pruža vam mogućnost automatske objave na web stranici ili roditeljskom portalu. Možete je i poslati roditeljima na email jednim klikom miša. 


Sljedećim klikom miša dodijelite djetetu njegovu skupinu ili program, i sve je spremno za početak njegovog predškolskog obrazovanja. 


A kad ispratite dijete u školu, pohranit ćete njegove podatke u digitalnu arhivu jednim klikom, prema zakonskoj obvezi. I pronaći podatke kad god vam zatreba. I ovaj put - uz par klikova mišem.


Aplikacija omogućava odgojiteljima da unesu sve podatke o djetetu, razmijene ih sa stručnom službom, pripreme se za roditeljski sastanak - ili pošalju poruku roditelju ako je potrebno. Evidencija izostanaka pohranjuje ispričnice i sama broji koliko obroka trebate svaki dan. A može i javiti u kuhinju točan broj i vrstu obroka.


Sustav čuva podatke, povezuje ih i sam stvara potrebne liste, izvještaje, broji i preračunava sve što treba - umjesto vas. A svi podaci vidljivi su na drugom dijelu zgrade - ili u područnom objektu - istog trenutka, na ekranu računala ili običnog pametnog telefona. To je ogromna ušteda vremena i energije za sve zaposlenike vrtića.




Aplikacija putem roditeljskog portala omogućava i da automatski objavite jelovnike, rang-liste, razne obavijesti i informacije. Jedan klik - i sve je na portalu i web stranici. U OrdyBee lako možete pohraniti i isto tako jednostavno pronaći članke, upute, preporuke za rad s djecom u sustavu - i klikom miša ih podijeliti. Preko portala, u samo jednu skupinu, ili jednom roditelju.


Kad netko od vaših zaposlenika sastavi koristan tekst, uputu ili ideju za rad s djecom, može ga lako podići u sustav i tako učiniti dostupnim svim članovima vašeg tima. Taj materijal će tamo ostati zauvijek - ili dok ga ne obrišete. Kad god ga treba poslati novoj generaciji roditelja, kliknite i pošaljite - na portal, svim roditeljima, ili samo onima koje odaberete.


Roditeljski portal omogućava vam i jednostavnu komunikaciju s roditeljima - odaberite razinu komunikacije - vrtić, skupina, ili dijete, pošaljite slike, informacije, ili odaberite dokumente iz sustava i proslijedite roditeljima. Sva komunikacija je na jednom mjestu - sigurna, pouzdana i usklađena sa svim regulativama o zaštiti osobnih podataka i privatnosti.

Digitalizacija kako je mi vidimo u službi je kvalitete rada i pravih vrijednosti. U slučaju vrtića - manje vremena oko papira znači više vremena za rad s djecom, kreativnost, planiranje i unapređivanje vrtića, njegovog okoliša, razvoj ljudi i novih ideja. 


Spremni? Pridružite se obitelji OrdyBee vrtića!



crafted by Dikobraz