Sponzorstva

Sponzorstva


Poštovani,

Svi znamo kako su vrtići ključni za dobrobit naše djece, ali i funkcioniranje cijelog društva. Lockdown nas je na to vrlo snažno podsjetio. Kad vrtići rade i dobro brinu o djeci, roditelji bezbrižno idu na posao. Zato su vrtići jako važni i svakom poslodavcu.

Vrtići trebaju tri stvari 

  • rasterećenje od papirologije
  • platformu za bolju komunikaciju s roditeljima
  • digitalno rješenje za online vrtić i podršku roditeljima na daljinu u slučajevima samoizolacija, lockdowna i drugi kriza.

 

Mi imamo rješenje: OrdyBee

Kao programeri, pedagoški stručnjaci i roditelji odlučili smo poduzeti nešto i omogućiti vrtićima bolji rad - i manje bespotrebne papirologije.

Isprogramirali smo OrdyBee aplikaciju i ponudili cjelovito rješenje koja pojednostavljuje upravljanje i rad u vrtiću, štedi vrijeme i energiju i omogućava odgojiteljima da se više bave djecom - a manje papirima.

Trenutno razvijamo naprednu platformu za podršku roditeljima dok su djeca kod kuće - odnosno pametan, pedagoški osmišljen i tehnološki inovativan sustav “online vrtića”.

I trebamo vašu pomoć

OrdyBee je isprogramiran - prvi vrtići već unapređuju svoj rad, vođenje poslovanja i komunikaciju s roditeljima. Ali, trebamo vašu pomoć da proširimo glas i oglasimo platformu.

A vašu pomoć trebamo i u razvoju online vrtića. 

Možete nam pomoći sponzorstvom - bili bismo vam jako zahvalni, kao i svi naši odgajatelji, i roditelji. 

Naši najmanji sugrađani koji možda neće razumjeti što se dogodilo, ali osjetiti da su tete vedrije i da je sve nekako ljepše. A to i jest cilj cijelog OrdyBee pothvata.

Želimo vam dati nešto vrijedno zauzvrat

Osnovna stvar koju vam možemo ponuditi je vidljivost na našoj web stranici, zahvala i prisutnost vaše firme uvijek kad se o OrdyBee priča u javnosti.

Možemo vam ponuditi i vidljivost u aplikaciji za roditelje i djecu i mogućnost oglašavanja prema vrtićima i roditeljima. 

A nudimo i online vrtić za djecu vaših djelatnika u slučaju novih lockdowna i samoizolacija

Nadišli smo Zoom, videokonferencije i razvijamo puno interaktivniji, zabavniji i tehnološki napredniji i pedoški siguran način rada na daljinu s djecom i roditeljima. 

OrdyBee neće pretvoriti djetetove dane u gledanje u ekran. Suprotno! Koristimo tehnologiju da pomognemo roditelju da ne mora - ako želi raditi - postaviti dijete pred ekran. 

Naša aplikacija motivira djecu i na igru, kretanje, slušanje priči i crtanje.

Kako? Koristimo pedagoška načela, znanje razvojne psihologije i razumijevanje potreba djeteta, pametnu tehnologiju i kreativnost odgajatelja.

Mnogi su mediji pisali o nama

Ovdje možete pronaći neke od medijskih napisa o našoj aplikaciji:

Poslovni tjednik
Nacional
T-portal

Dobro smo prihvaćeni - mislimo da ljudi prepoznaju da je krajnje vrijeme da se i vrtići digitaliziraju.

Mi smo tim IT, pedagoških i marketinških stručnjaka s desetljećima radnog iskustva i mnogim uspješnim projektima iza seb

U našem timu imamo logopedicu, programere, marketingašicu s iskustvom u obrazovnom sustavu i dizajnericu. Sagledali smo izazove vrtića s pedagoške, roditeljske i tehnološke strane. Detalje naših biografija pronađite u priloženom dokumentu sa detaljima sponzorskh paketa.

Kako nam možete pomoći?

Možete nam pomoći sponzorstvom, medijskom podrškom kroz vaše društvene mreže i možete nam pomoći da do kraja razvijemo digitalni vrtić za predškolce vaših zaposlenika.

Zahvalni smo za svaku pomoć. Možda ne možemo reformirati sustav predškolskog obrazovanja, ali možemo bitno pojednostaviti postojeće procedure, ubrzati repetitive i besmislene procese - i tako osigurati više vremena i energije za djecu, kreativnost i dobre ideje

Ovdje pronađite kratak opis aplikacije i ponuda sponzorskih paketa.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju - pišite nam na email zeljka@ordybee.com

Srdačan pozdrav od svih članova OrdyBee

crafted by Dikobraz